Sawasdee Thai Massage 04/18/18, så er jeg hjemme fra ferie og i kan bestille tid. Butikken er åben Vh Panita 03/31/18, kære kunder jeg skal på ferie, fra den 7 - 18/4 men i kan stadigvæk bestille tid, til efter den 18/4 gerne på SMS. Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Hilsen Panita 12/05/17, kære kunde jeg har lidt problemer med min Messenger. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i fødderne Hot stone massage 1 time 350. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand. Det er seriøs massage, Her kommer både kvinder og mænd. Facebook, see more of Sawasdee Thai Massage on Facebook.9.9 out of 5 stars. Din chance for at slappe. Det er seriøs massage, Her kommer både kvinder og mænd,Som du kan se er det et dejligt lyst lokale jeg har, og som også er en del af mit hjem.

Yoni massage dk stiv pik porno

Priser 60 min kr 600,- 30 min kr 400. August 26, 2017, see All, photos, kære kunne jeg kom hjemme fra ferie og i kan bestille tid i Butik elle ringe på tlf 26791572. Slutes med en let massage i skulder og nakken, for at øge blodcirkulationen til og fra dit hoved, hvilket fuldender behandlingen. 04/29/15 Jeg er uddannet som massør i Thailand, Så hvis du har problemer med en skulder, nakken, ryg, ben eller vil nyde en afslappende massage, står jeg til din rådighed. Så er det igen blevet den tid, hvor jeg ønsker, dig og din familie, en rigtig god jul og et godt nytår. Afsluttes med en let massage i skulder og nakken, for at øge blodcirkulationen til og fra dit hoved, hvilket fuldender behandlingen. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med. For a better experience on Facebook, update your browser. People, related Pages, rønne, beauty, Cosmetic Personal Care, spa. See actions taken by the people who manage and post content. Kære kunder er der nogen der mangler denne halskæde hilsen Panita / del gerne. Vh panita velkommen til massage i Snellemark 20 Rønne Bornholm. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl. God jul og godt nytår, hilsen Panita, photos from Sawasdee Thai Massage's post 07/03/16. Vh panita 12/04/18, så er jeg hjemme fra ferie og i kan bestille tid.

er min kollega Nang der holder åbent. Open Now, facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Tlf:94036351, thaispa Massasje, kirkegata 7, 6004 Ålesund, vi holder til rett nede for Latinskulen. Tidsbestilling kan ske gennem messenger eller SMS. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50-60 grader varme lavasten. Kære kunne jeg kom hjemme fra ferie og i kan bestille tid i Butik elle ringe på tlf 26791572. Jeg kan også kontaktes på messenger/Facebook/mail og SMS i perioden, men der vil være lidt vente tid på mit svar Hilsen Panita / Sawasdee thai massage. Nogle mener thaimassage har noget at gøre med SEX!


Thai massage hvidovre thai massage vordingborg


Fra den 21/12 - 3/1 er der kun åbent efter aftale. Traditionel Thai Massage hehehe_ 11/11/13 Panita Sotsi byder dig velkommen til at prøve Hot stone massage. Hilsner fra panita Thai massage, fred på jord 12/21/16, kære kunde. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. For 1 time massage Ringe til mig på tlf.26791572. Så Ringe elle send en SMS på 26791572. Jeg skal nok prøve at svare så hurtigt som muligt men bestil gerne i god tid Hilsen Panita Sotsi 05/08/17, hej allesammen så er jeg tilbage fra ferie så nu skal i bare bestille, alle de tider i har lyst til. June 30, 2018, fantastik god massage. Vh panita, see All, see More. Er den traditionelle thai-massage, men en del blidere. Jump to, press alt / to open this menu. Kun.300 kr for.30 timer Så er klar med hot stone massage 06/10/13 Velkommen til min side. Butikken er lukket i hele perioden. Olie massage er den traditionelle thai-massage, men en del blidere. Tlf: Sawasdee Thai Massage Sawasdee Thai Massage Vi mangler lidt endnu men kan godt give massage alligvel vi ses på Snellemark 20 rønne thai massage rønne thai massage hjemme Vh panita Velkommen til sawasdee thai massage Hot stone massage 1 1/2 time 300. Jeg uddannet som massør i Thailand. Med en særlig teknik frigøres kroppens egne energier og muskulaturen bearbejdes med stor effekt. Så slt med ansigt massage kursus! Massage 1 time 300 kr, see All, recommended by 6 people. Er den Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Thai fod massage 1 time 250. Massagen løser op på blokeringer og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi. Hei, har du vondt i ryggen eller andre steder så er kroppsmassasje noe du må prøve. Kom å prøv en 1 time med oss og du vil føle deg avslappet og som et nytt menneske etterpåVi holder til i fine nye lokaler midt i Ålesund sentrum. March 19, 2018, så lækkert massage, som at være i Thailand. Men sådan er det ikke hos mig! Så ring og bestil tid, dette gælder også hvis du gerne vil købe et gavekort.
Thai full body massage.